top of page

Speideren på Gjerøya!

En av de tingene ungdommen på Gjerøya holder på med er speideren. Hver mandag er det speider. Annen hver mandag er det småspeider, og annen hver mandag er det storspeider. Gjerøyas speidere er nettopp blitt sjøspeidere, noe som er veldig artig. Nå skal vi bruke masse tid på seiling og å være på havet, det vi liker best! Nå i den tiden det er veldig tidlig mørkt skal vi ta båtførerprøven og et VHF-kurs! Så da er vi klare til våren kommer. Vi er også i skogen, tenner bål, drikker speiderens te og lærer.

Speiderlederen vår er Fritjof Strøm og er nok den beste speiderlederen man kan ha! Fritjof startet opp med speideren for ca. 18 år siden. Tidligere i høst fikk han Rødøyprisen, og det er absolutt fortjent. Speideren hadde ikke vært det samme uten han. Fritjof bruker mye av tiden sin for at vi skal ha det gøy og lære mest mulig, noe vi er veldig takknemlig for.

Mandag 12. desember skal det være flaskeinnsamlig til inntekt for speideren. Pengene skal brukes til nytt og bedre utstyr for å være beredt på havet.


bottom of page